Heip!

Nolona täällä ilmoittelen olemassaolostani. Kävimme tänään yhden kaverin ja hänen koirapojunsa ja kameransa kanssa metsässä, joten sain viimein uusia kuvia kuvia Ruppanasta =) Koira noissa kuvissa Röllin kanssa on cane corso -pentu Loco, 4kk.

1867967.jpg

Ja kuten näkyy, hauskaa oli =)

1867962.jpg

Tosin ihmeteltiin Miren kanssa, miten paljon toi Rölli on rauhoittunut. Ennen ei ehtiny kuvaa räpätä, ku koira oli jo menny, ja kuvaan jäi vaan häntätupsu. Nyt kaveri pikkusen innostunu hyppimään ja juoksemaan, mut enimmäkseen vaan hölkytteli ja haisteli ja nuuhki. ... Ja seuras minua. Kai siitä on sitten tullut jo vanhempi ja rauhallisempi. Ja vaikutti siihen varmaan sekin, että just oltiin tultu tunnin lenkiltä, jolla kiipeiltiin kallioilla ja metsässä =) saatto olla jo vähän väsynytkin. Kuulo kaverilla alkaa myös olla parantunut, se ei enää ole niin valikoiva.

1867951.jpg

Saatiin kuitenkin ihan hyviä kuvia. Turkki kasvoi siis sittenkin takaisin pohjavilloineen päivineen =) Pää kun vielä hieman vahvistuisi niin hyvä olis... No onhan tässä vielä aikaa. Onhan Rölli vasta 3 vee, kesäkuussa juhlittiin synttäreitä =)

1867968.jpg

Maski kuitenkin on ihan hyvänä pysynyt, kuten kuvasta näkyy.

1867953.jpg

Käytiin viljapellon reunassakin kuvaamassa.

1867959.jpg

1868032.jpg

Kyllä Röllillä on etukulmauksetkin, vaikka niitä ei tuossa oikein hyvin näy.

1867955.jpg

Jospa sitä nyt sitten innostuis käymään jossain näyttelyssäkin (kunhan rahta siihen jostain ensin löytää, ja jos tässä lähellä ois joku, missä kävis. Kuulis ihan oikeiden ulkomuototuomarienkin mielipiteen tuosta koirasta. Minusta ku se on ihan komee poika, mut mähän en olekaan puolueeton =)

Mutta eipä täällä ole ihmeitä tapahtunut. Kesällä oltiin melkoisen paljon mökillä. Rölliä ei kylmä järvivesi haitannut niin paljon kuin minua =)

Mutta... Jospa minä taas joku päivä saisin uutta juttua päivitettyä =)) Je en varmasti pidä 4 kk:n väliä =)) Kiitos vielä Mirelle hienoista kuvista!

Molskis ja loiskis!

Rölli ja Sirpa