Taas täällä =)

Eipä täällä paljoa ole tapahtunut tällä välillä. Röllin aikaisemmassa viestissä mainitsemani koulutuspuolen olen jättänyt ihan suosiolla tauolle, se paljon puhuttu naapurin Nala kun on juoksullaan. Ja tietäähän mitä sitä ukkojen päässä liikkuu, kun lähistöllä on kiimainen naikkonen... Eipä paljon mitään muuta varmaankaan =) Ja vauhtia (keskittymistä) ei haitannut edes se, että tyttö muuttia kesän ajaks mökilleen. Hajut jäi... :S

Olihan meillä ne Savon seudun leojen leotreffitkin viikko sitten sunnuntaina. Ja ainakin Heidi on varmasti sitä mieltä, että parempi jos olisi koko päivän yli hypätty... En enää tässä selosta asiaa sen tarkemmin, Heidi kertoi koko ruljanssin omassa blogissaan Hippulan kennelin kotisivuilla (http://kotisivu.dnainternet.net/hkemppa7/). Mutta ei mikään mukava päätös kauniille ja hyvin alkaneelle päivälle =( Onneksi Hippunen kuitenkin kaiken jälkeen voi hyvin, se on kuitenkin pääasia, oltiin taatusti kaikki huolissamme kaverin kohtalosta =) Ja vaikea oli päivä varmasti Heidillekin, voin vain kuvitella miten paha paniikki ja tuska ja pelko minulla olisi ollut, jos kyseessä olisi ollut Röllykkä...

No viime viikonlopun minä vietin kummityttöni (vanhimman siskon tyttö) Katin ylioppilasjuhlissa Vantaalla, ja kaikkien osallisten mielenrauhan kannalta oli todella hyvä, että saimme molemmat koirat (siis minä Röllin ja siskoni Anne berninsä Yakin) hoitoon, ettei tarvinnut niitä mukana kuljettaa. Olisi ollut liian stressaava reissu niin koirille kuin omistajilleenkin, puhumattakaan juhlien järjestäjistä... Yakia katsoi Annen miehen sisko (nato?) ja Rölli pääsi Nalan kanssa riehumaan ja uimaan. Perjantaina oli kuulemma vielä kovasti yrittänyt tytön selkään kiivetä, mutta turpaan tuli neitokaiselta joka kerta, parhaat päivät olivat jo ohi. Siitä olimmekin jo ennen lähtöä hieman huolissamme, mutta kun ohi on niin ohi on, vaikka Rölli kuinka olisi ollut eri mieltä. Lauantaihin mennessä oli kuulemma kaveri jo luovuttanut, ja sitten vaan leikittiin ja riehuttiin ja uitiin. Ja oli kaveri puhki, kun hain sen kotiin... Oli Rölli-raasu niin rättiväsyny, että tuskin jaksoi päätään lattiasta nostaa =) Mutta hauskaa oli ollut, vaikka mäkärät kiusasivatkin.

Reissun takia meni sitten se Juvan näyttelykin plörinäks. Viimeinen ilmoittautuminen oli maanatai-iltana, ja arvaa muistinko sitä kaiken sen tohinan keskellä. Ja muutkin kesän näyttelyt ovat nyt vähän niin ja näin, kun rahatilanne ei oikein kovin kehuttava ole ja ne näyttelyt maksaa... Mutta katsellaan kuunnellaan kevättä.

Aurinko täällä porottaa, lämpöä on reilusti yli hellerajan, taitaa nytkin vielä olla 25:n paremmalla puolella =) Ihanaa, kun aurinko paistaa ja on lämmintä (vaikka koirat ovat varmasti eri mieltä). Koirien (Jaksukin on siis täällä, kun Anne jäi vielä Vantaalle lapsineen) kanssa ei paljoa lenkillä käydä noiden turkkien kanssa, kävellään vain rantaan ja jätkät uimaan. Joskohan sitä mökille suunnistaisi...?


Pippans ja Ruppana